• 1403/10/08
  • - تعداد بازدید: 148
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اولویت های پژوهشی

-        بررسي سلامت روش هاي افزايش نگهداري مواد غذايي

-        ارزيابي خطر سموم با منشا غذايي و روش هاي كاهش آن ها

-        فرمولاسيون مواد غذايي فراسودمند

-        سم شناسی مواد غذایی (ارزیابی خطر و کاهش سموم مواد غذایی)

-        باقی مانده های سموم در مواد غذایی، دوره نگهداری مواد غذایی، غذاهای فراسودمند

-        پوشش و فیلم های خوراکی، توکسیکولوژی مواد غذایی

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: